ეს კი ყველასთვის საყვარელი სგუშონია, რომლის სახლში მომზადებასაც მე გასწავლით.
ყველასთვის საყვარელი სგუშონის პატარა საიდუმლოებები
ინგრედიენტები:
400მლ რძე
300გრ შაქრის პუდრა
40გრ კარაქი
სტერილიზებული ქილა
მომზადება:
პატარა ზომის ქვაბში ჩაყარეთ შაქრის პუდრა, კარაქი და დაამატეთ რძე, დადგით საშუალო ცეცხლზე. ურიეთ გამუდმებით, სანამ რძე არ შესქელდება, დაახ. 10/15 წუთში.გადაიტანეთ ქილაში და გააცივეთ კარგად. გაციებისას კიდევ უფრო შესქელდება... სგუშონი მზადაა თქვენი უგემრიელესი ნამცხვრებისთვის <3
Nessun commento:
Posta un commento